Project omschrijving

Prijs op aanvraag.

De BrewBase II is de volwassen broer van de BrewBase I.  Nog steeds een budgetprijs maar wel voorzien van alle gemakken.
De BrewBase II is een compact brouwhuis opgebouwd uit 2 ketels, 1 filterkuip en 1 maischketel. Zowel de maischketel als de filterkuip kan gebruikt worden als whirlpool. Met de Brewbase II kunnen 2 brouwsessies per dag gedaan worden. De Brewbase II is voorzien van een excentrisch geplaatst roerwerk in de maischketel, optioneel kan deze in hoogte verstelbaar geleverd worden zodat de maischketel nog steeds als whirlpool gebruikt kan worden. Daarnaast wordt de Brewbase II geleverd met : wortkoeler, frequentiegestuurde pomp, geperforeerd filterdek, verlichting achter kijkglas en nivo aanduiding in maischketel.

Bespaar met de BrewBase

Het 2x 15kW DirectHeating System zorgt er voor dat u direct de beschikking hebt over warm water, zonder dat hier een buffer voor gehouden moet worden.
Dit bespaart u ruimte, water en geld doordat u alleen dat gebruikt wat u nodig heeft.
Verwarming van de kookketel wordt verzorgd door een zeer doeltreffend verwarmingssysteem wat speciaal voor BrouwHuijs is ontworpen. Met dit verwarmingssysteem wordt er gebruikt gemaakt van (foodgrade) thermische olie, dit biedt diverse voordelen t.o.v. van de bestaande sytemen. Kleppen zijn logisch, overzichterlijk en bereikbaar geplaatst. De temperatuur van de kookketel, frequentiegestuurde roerwerk en de aansturing van de verwarming wordt geregeld vanuit de centraal geplaatste bedieningskast.

Meer info

Wilt u dit product vergelijken met onze andere producten? Kies dan voor ‘productvergelijker’. Wilt u de exacte prijzen weten, of de precieze specificaties? Kies dan voor ‘prijzen & specs’.

Productvergelijker
Prijzen & Specs