Project omschrijving

Prijs op aanvraag.

De BrewBase I vormt de eenvoudige basis voor het brouwen van 500 liter bier.
De zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat de brouwer met een klein budget toch een proffesionele brouwerij kan runnen.
De BrewBase I is een compact brouwhuis opgebouwd uit 2 ketels; 1 filterkuip en 1 maischketel. Zowel de maisch ketel als de filterkuip kan gebruikt worden gebruikt als whirlpool. De Brewbase I wordt geleverd incl. wortkoeler, frequentiegestuurde pomp, en geperforeerd filterdek.

Bespaar met de BrewBase

Het 2×15 kW DirectHeating System zorgt er voor dat u direct de beschikking heeft over warm water, zonder dat hier een buffer voor gehouden moet worden. Dit bespaart u ruimte, water en geld doordat u alleen dat gebruikt wat u nodig heeft.
Verwarming van de kookketel wordt verzorgd door een zeer doeltreffend verwarmingssysteem dat speciaal door Brouwhuijs is ontworpen. Met dit verwarmingssysteem wordt er gebruikt gemaakt van (foodgrade) thermische olie, dit biedt diverse voordelen t.o.v. de traditonele sytemen. Kleppen zijn logisch, overzichtelijk en bereikbaar geplaatst. De temperatuur van de kookketel, frequentie gestuurde pomp en de aansturing van de verwarming wordt geregeld vanuit de centraal geplaatste bedieningskast.

Meer info

Wilt u dit product vergelijken met onze andere producten? Kies dan voor ‘productvergelijker’. Wilt u de exacte prijzen weten, of de precieze specificaties? Kies dan voor ‘prijzen & specs’.

Productvergelijker
Prijzen & Specs