De Prael is een klant van Brouwhuijs en daar een heel breed pakket aan diensten en producten afneemt. Momenteel zijn we bezig met het herzien van de totale installatie, inclusief leidingwerk.

De Prael

De Prael is ontstaat uit het idee om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met het brouwen van bier. Bij De Prael gaat het dus om mens en bier. Bij de mens wordt vooral gekeken naar wat er voor die persoon mogelijk is. De één werkt daardoor wat korter, en de ander wat langer, maar iedereen is onderdeel van één familie.

Werkzaamheden

De Prael heeft in ons een partner gevonden die zich bezighoudt met de technische kant van het brouwen. Zo adviseren we en denken we mee, maar nemen we ook een project aan waarbij de productieruimte moet worden aangepast voor de installatie. Uiteraard werken wij ook aan het leidingwerk en de installatie en maken of leveren wij de onderdelen.

Foto’s

Bezoek het Café

Wanneer u dus in de buurt van Groningen bent, vergeet dan een bezoek aan Dokjard niet! En laat ons meteen even weten hoe de bieren smaken die zij met de Brewbase maken!

Wilt u meer weten over brouwen in uw café, of in uw brouwerij, neem dan even contact met ons op.