Project omschrijving

Prijs op aanvraag.

Met de BrewBase III heeft u een compleet brouwhuis waarmee 2 brouwsessies per dag gedaan kunnen worden en waarmee u dus het maximale rendement uit uw installatie haalt.
De Brewbase III is geautomatiseerd, u kunt uw brouwprogramma eenvoudig invoeren. Het ingebouwde geisoleerde buffervat stelt u in staat het koelwater uit de wortkoeler en de vaporcondensor op te slaan en in een later stadium weer te gebruiken. De combinatie van het buffervat en het Direct Heating System zorgt er voor dat u altijd voldoende warm water heeft en dat u kosten/ milieubewust aan het brouwen bent. De Brewbase III is voorzien van een excentrisch geplaatst roerwerk in de maischketel, deze is in hoogte verstelbaar zodat de maischketel nog steeds als whirlpool gebruikt kan worden. Daaarnaast wordt de Brewbase III geleverd met : wortkoeler, frequentiegestuurde pomp, wedgewire filterplaat, hopfilter, verlichting achter kijkglas en nivo aanduiding in maischketel.

Makkelijk bostel verwijderen

De BrewBase III is opgebouwd uit 2 ketels, 1 filterkuip en 1 maischketel, de maischketel wordt eveneens gebruikt als whirlpool. De filterkuip is voorzien van snijwerk met bostelshovel.
De kookketel is voorzien van een Brouwhuijs Vapor Condensor die er voor zorgt dat alle damp en hinderlijke luchten worden gecondenseerd en geneutraliseerd.
Het 2x 15 kW DirectHeating System zorgt er voor dat u direct de beschikking heeft over warm water.
Verwarming van de kookketel wordt verzorgd door een zeer doeltreffend verwarmingssysteem wat speciaal voor BrouwHuis is ontworpen. Met dit verwarmingssysteem wordt er gebruikt gemaakt van (foodgrade)thermische olie, dit biedt diverse voordelen t.o.v. van de bestaande sytemen. Kleppen zijn logisch, overzichterlijk en bereikbaar geplaatst.

Meer info

Wilt u dit product vergelijken met onze andere producten? Kies dan voor ‘productvergelijker’. Wilt u de exacte prijzen weten, of de precieze specificaties? Kies dan voor ‘prijzen & specs’.

Productvergelijker
Prijzen & Specs

|