Project omschrijving

De Brewbase vormt de basis van uw toekomstige brouwhuis.
Een set die “plug & brew” geleverd wordt en uitvoerig is getest voordat deze bij u wordt afgeleverd.
Elektrische verwarming i.c.m. thermische olie zorgt voor een goed beheersbare en onderhoudsarme manier van verwarmen. Leverbaar in capaciteiten van 500L tot 1000L.

Ons complete brouwset is opgebouwd uit 2 ketels; 1 filterkuip en 1 maisch/kookketel, de kookketel wordt ook gebruikt als whirlpool.

De Brewbase wordt geleverd incl. wortkoeler, hopfilter, frequentie gestuurde pomp en condensor.

De zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat de brouwer met een beperkt budget toch een professionele brouwerij kan runnen !

Bespaar met de BrewBase

Verwarming van de kookketel wordt verzorgd door een zeer doeltreffend verwarmingssysteem dat speciaal door Brouwhuijs is ontworpen. Met dit verwarmingssysteem wordt er gebruikt gemaakt van (foodgrade) thermische olie, dit biedt diverse voordelen t.o.v. de traditionele systemen. Kleppen zijn logisch, overzichtelijk en bereikbaar geplaatst. De temperatuur van de kookketel, frequentie gestuurde pomp en de aansturing van de verwarming wordt geregeld vanuit de centraal geplaatste bedieningskast.

Meer info

Zoals de naam Brewbase al doet vermoeden, vormt de Brewbase de basis van uw brouwhuis.
Omdat iedere brouwer zijn eigen manier van werken heeft, kunnen we de Brewbase naar wens aanpassen. Denk hierbij aan: roer en snijwerken, glijgoot t.b.v. bostel uitlaat, extra inlaat t.b.v. whirlen in filterkuip, etc.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over alle mogelijkheden !