Heeft u als brouwer wel eens een ergernis in uw brouwerij? Dit kan van kleine ergernissen zijn zoals schoonmaakwerk, rommel in de brouwerij of rommelige leidingen, maar het kan ook gaan over dat het te lang duurt om op te starten, uw installatie wel wat meer rendement kan opleveren of dat u méér wilt brouwen in minder tijd.

Niets aan te doen…

Onze ervaring is dat Brouwers een reden hebben dat een bepaalde ergernis nog niet is opgelost. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een bepaalde oplossing te duur is. Het is dan gewoon voor nu even niet haalbaar. Of men denkt dat het nu eenmaal zo hoort. Of het kost geld om advies in te winnen, zonder dat het zeker is dat het probleem of de ergernis te verhelpen is. Niets aan te doen dus.

Maar misschien is er wél een oplossing.

Probeer het eens, het kost niets

Omdat wij er zijn voor brouwers, zouden wij graag uw ergernissen – of klachten – juist graag eens van u horen. Met uw ‘klacht’ gaan wij vervolgens aan de slag om hier een oplossing voor te bedenken. We kunnen putten uit onze eigen ervaring, of we schakelen de benodigde expertise in. Uw klacht mag werkelijk alles betreffen dat met het brouwproces te maken heeft.

Dus wanneer u het gevoel heeft dat er iets te verbeteren is, en u stuurt dit naar ons toe, dan krijgt u van ons vervolgens een tip, een advies, een oplossingsrichting of een voorstel voor een technische aanpassing. En wat het ook is, u betaalt daar niets voor. Gratis advies dus, gratis even sparren.

Stort uw hart gerust uit. U kunt dit anoniem doen en het advies ontvangt u persoonlijk via mail, zonder dat collega’s hoeven te weten waar het advies vandaan komt. Wanneer het een technische oplossing betreft, kunnen wij natuurlijk helpen, maar u bent tot niets verplicht.

Uw klacht is onze opdracht

Zie ons als uw ‘klachtenmuur’; stuur nu uw ergernis, klacht of verbeterpunt naar ons toe, en ontvang van ons een kosteloos en vrijblijvend advies.

Vertel uw klacht!