Dokjard is een bijzondere bistro & café waar ook bier wordt gebrouwen. Je vindt het aan de Noorderhaven in Groningen. Volgens Dokjard een van de laatste vrijhavens van Nederland. Ooit een scheepswerf, nu bebouwd met sfeervolle panden. In het bijzondere en gezellige pand van Dokjard, is een Brouwhuijs brouwinstallatie te vinden.

Het idee

Wij zijn benaderd in een vroeg stadium. Gelukkig want zo konden we meedenken over het ontwerp van de installatie, de leidingen en de ruimte. De indeling van Dokjard is namelijk uitdagend om een brouwinstallatie te plaatsen. Er zijn in het pand 3 niveau’s en de leidingen, tanks en het brouwhuis zijn op alle verdiepingen te vinden.

Ontwerp

We hebben het ontwerp van de totale installatie, zoals leidingen en de plaatsing van tanks, e.d., dus volledig op maat gemaakt. Het hart echter is de Brewbase Brouwinstallatie.

Foto’s

Bezoek het Café

Wanneer u dus in de buurt van Groningen bent, vergeet dan een bezoek aan Dokjard niet! En laat ons meteen even weten hoe de bieren smaken die zij met de Brewbase maken!

Wilt u meer weten over brouwen in uw café, of in uw brouwerij, neem dan even contact met ons op.