Afgelopen dinsdag 23 januari heeft Craft voor de tweede keer de Dutch CRAFT Beer Conference georganiseerd in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Naast ruim 30 bedrijven waren er diverse nationale en internationale sprekers en workshops die gezamenlijk op een succesvolle manier het thema ‘De kracht van Craft’ inhoud hebben gegeven.

En dit is niet onopgemerkt gebleven; de beurs is met ruim 300 geïnteresseerden goed bezocht. Craft heeft een professioneel, nuttig en leuk evenement weten te realiseren door de uitstekende organisatie van het evenement maar ook mede door de prachtige en unieke locatie.

Brouwhuijs

De Craft Beer Conference is ook voor ons een geweldige bijeenkomst gebleken. Door de opzet was er voldoende gelegenheid om vragen te beantwoorden of mee te denken. Daarnaast zijn er voldoende belangstellenden geweest die de introductie van onze Brewbase installatie hebben opgemerkt. Door zijn gunstige prijsstelling en de hoge Nederlandse kwaliteit vinden we echt aansluiting bij de brouwers en wordt de BrewBase als een ideaal alternatief gezien voor andere Europese installaties, of installaties van Chinese makelij.

Ook de BrewBase in werking zien?

Er zijn diverse brouwers die hebben ingetekend om de installatie in werking te zien bij een van onze klanten. Dit vindt binnenkort plaats bij Van de Streek bier, die we erg dankbaar zijn voor het feit dat zij hun deuren willen openstellen.

Ook aanwezig zijn bij de demonstratie?

Wilt u ook aanwezig zijn bij een demonstratie? Stuur dan een mail naar info@brouwhuijs.nl of stuur een bericht via ons contactformulier.

Braubeviale 2018

Heeft u ons gemist op de Craft Beer Conference? Bezoek ons dan op de Braubeviale in November in Nürnberg, of natuurlijk op de 3e Craft Beer Conference!